ПЕТИЦИЈА: НЕ ЗА ЧЕЛИЧАРНИЦА ВО ПРОБИШТИП

Еве го документот со намера за изградба на Челичарница објавен и отстратен од страв на општинската веб страница  http://probistip.gov.mk/.../09/Izvestuvanje-za-namera.pdf...See   

Додајте не и следете на следните Фан страници:

Не за Челичарница во Пробиштип

 

Да го спасиме Пробиштип од изградба на челичарница

 

 

  Јас, _________ своеволно ја потпишувам оваа петиција за да го искажам својот граѓански став ПРОТИВ намерата за градба на Челичарница во Пробиштип.

Имајќи го фактот какви проблеми со загаденоста создадоа овие Челичарници низ Македонија, да се повторат истите грешки го сметам за чисто создавање на профит од здравјето на нас граѓаните.

Веднаш да биде стопиран процесот и јасно да им се даде на знаење на сите идни вакви намери дека НЕ се добредојдени во Македонија.

 


Иницијативен Одбор    Kontaktiraj go avtorot na peticijata

Potpiši ja ovaa Peticija

By signing, I authorize Иницијативен Одбор to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@peticije24.net to your address book or safe senders list.

Please note that you cannot confirm your signature by replying to this message.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook