И НИЕ СТУДЕНТИТЕ САКАМЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ !

Kontaktiraj go avtorot na peticijata

ИЗБЕРИ ЗЕЛЕНО - ДИШИ СЛОБОДНО !

2013-03-18 21:45:40

ДОМ на овие избори најави дека ќе се залага за зелени општини за здрав живот, зелена економија и зелени работни места, социјална правда и еднакви можности за сите и толеранција, разум и соработка.

Погледнете ги видеата на следните линкови

1. http://www.youtube.com/watch?v=ga7D00WYhic

2. http://www.youtube.com/watch?v=XpNBsY1XQSs

3. http://www.youtube.com/watch?v=gttdM5DCS0w


Блаже ЈосифовскиShare this petition

Help this petition to reach more signatures.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook