Najskoro Potpišani Peticii

Posleden potpisIme na peticijataKreirano
2017-06-28 10:48 Флексибилно работно време од 07:00/09:00 - 15:00/17:00 2017-06-22
2017-06-27 12:44 Фатиме Фетаи како предлог за Јавен Обвинител на Р.Македонија 2017-06-08
2017-06-26 19:20 И НИЕ СТУДЕНТИТЕ САКАМЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ ! 2012-10-20
2017-06-24 12:44 PROMENA NA ZAKONOT ILI UKINUVANJE NA IZVRSITELITE POD HITNO. 2017-06-09
2017-06-08 13:32 ДА СЕ УКИНИ ДОДАДЕНАТА МОЌ НА ПОТРОШЕНАТА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 33 2013-03-16
2017-06-07 10:19 ОТВОРЕНО ПИСМО НА ЕВРОПСКИТЕ ПИСАТЕЛИ 2015-10-26
2017-05-25 19:19 Petíció a kézműves törvény kidolgozásáért 2016-05-23
2017-05-06 07:55 ВРАЌАЊЕ НА ПРСТЕНОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ВО МАКЕДОНИЈА 2013-05-04
2017-04-29 13:20 ПЕТИЦИЈА ДО ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ 2017-04-28
2017-04-28 23:56 Bitola saka cist vozduh 2014-09-04
2017-03-27 12:18 ПЕТИЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА МАКЕДОНСКИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИТЕ 2013-03-16
2016-12-30 02:49 ПЕТИЦИЈА ЗА ИТНО РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ЗАГАДУВАЊЕТО ВО ОПШТИНА БИТОЛ... 2015-12-11
2016-12-21 18:44 promena na rabotno vreme za prznici vo Skopje citymall 2016-12-15
2016-12-14 23:05 Петиција за заштита на обичниот граѓанин од презадолжувања 2015-12-23
2016-11-17 13:27 Petition to UNESCO - Against Discrimination of Macedonian Language 2010-11-16
2016-08-08 06:34 Барање од моторџиите во Македонија 2011-09-29
2016-06-20 23:25 Za ukinuvanje na 33% 2016-05-01
2016-06-03 17:21 Ukinuvanje na eksterno testiranje 2013-05-14
2016-05-23 12:14 ЗАЕДНО ПРОТИВ МАНИПУЛАЦИИТЕ СО ХРАНАТА! 2013-03-08
2016-05-07 23:08 АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ ДА ГО ОДБРАНИ СКОПЈЕ 2013-04-09
0.00494