Najpopularni Peticii

PotpisiIme na peticijataKreirano
173 PROMENA NA ZAKONOT ILI UKINUVANJE NA IZVRSITELITE POD HITNO. 2017-06-09
170 MotoGP vo Makedonija 2011-03-28
165 Petíció a kézműves törvény kidolgozásáért 2016-05-23
144 За Ново и модерно ОУ во населба Хиподром (Zatvoreno) 2015-11-22
120 Петиција за велосипедски патеки 2013-06-07
113 Дело на Родољуб Анастасов во ентериерот на Жел. Станица-Скопје 2014-09-29
111 j (Zatvoreno) 2012-11-05
108 Асфалтирање на патот до манастирот Св.Никола во с.Сошани 2013-05-13
102 За подобри услови во државните градинки 2013-02-14
92 Петиција за заштита на обичниот граѓанин од презадолжувања 2015-12-23
80 Дали сте за изградба на ново основно училиште во населба Хиподром (Zatvoreno) 2014-11-29
63 Prvi Street Workout park u Lozoviku 2013-10-29
57 Да се врати стариот возен ред на 8цата 2013-04-09
51 Флексибилно работно време од 07:00/09:00 - 15:00/17:00 2017-06-22
43 Против дискриминација во училиштата ! 2014-11-11
40 ПЕТИЦИЈА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДЕТСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО КОЗЛЕ (Zatvoreno) 2014-02-23
39 DA FORMIRAME POLITICKA PARTIJA KOJA KE SE BORI ZA SOJUZ SO RUSIJA 2015-06-03
33 Сакаме автобус 41 во 00:00 од Драчево! 2012-11-27
32 Aсфалтен пат-Велес,Каратманово,Милино,Ѓуземелци,Кнежје,Св.Николе 2013-05-04
30 САКАМЕ ВО ДРАЧЕВО ДА СЕ ИЗГРАДИ СПОРТСКИ ЦЕНТАР 2012-10-22
0.00598