Najpopularni Peticii

PotpisiIme na peticijataKreirano
3 da i se obezbedi na angela S maica :D
so humanost do svetlinata..da i pomogneme na angela da ne izgleda kako vrekja na sekoja akcija. hahhhahahahahahah :D...
2013-06-14
3 Оставка на Мацари, да го спасиме ИНТЕР
За доброто на  Интер и за добро здравје на навивачите на Интер...
2014-01-09
3 OZILOUT
Ostavka na Ozil od mestoto selektor na makedonskata reprezentacija...
2014-05-21
0 Решавање на проблем со легализација на објекти поради мала навлезеност во соседна парцела
Голем дел од нас што бараме легализација, имаме поднесено барање и елаборат навреме, но, често во руралните средини, по селските атари има ненамерно навлегување по 20-30 цм во соседната парцела. И покрај обидите и нудењето паричен надоместок, понекогаш е невозможно да се постигне согласност. Доволно е дедото да го опцул на време дедо му и нема да даде согласност. Да побараме  некакво посредување и...
2017-12-13