Najpopularni Peticii

Potpisi  
2017 Na site vreminja Ime na peticijataKreirano
1 717 1 725 Фатиме Фетаи како предлог за Јавен Обвинител на Р.Македонија 2017-06-08
173 173 PROMENA NA ZAKONOT ILI UKINUVANJE NA IZVRSITELITE POD HITNO. 2017-06-09
51 51 Флексибилно работно време од 07:00/09:00 - 15:00/17:00 2017-06-22
8 8 ПЕТИЦИЈА ДО ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ 2017-04-28
8 165 Petíció a kézműves törvény kidolgozásáért 2016-05-23
8 6 423 ОТВОРЕНО ПИСМО НА ЕВРОПСКИТЕ ПИСАТЕЛИ 2015-10-26
3 1 709 Bitola saka cist vozduh 2014-09-04
2 190 ВРАЌАЊЕ НА ПРСТЕНОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ВО МАКЕДОНИЈА 2013-05-04
1 1 729 ДА СЕ УКИНИ ДОДАДЕНАТА МОЌ НА ПОТРОШЕНАТА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 33 2013-03-16
1 3 037 ПЕТИЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА МАКЕДОНСКИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИТЕ 2013-03-16
1 6 060 И НИЕ СТУДЕНТИТЕ САКАМЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ ! 2012-10-20
0.00343