Асфалтирање на патот до манастирот СВ.Петар и Павел во с.Брежани


Gostin

#1

2013-04-29 00:05

Edno takvo svetiliste zasluzuva barem osnovna infrastruktura
Sekoja cest za inicijativata.
Samo napred!

Gostin

#2

2013-04-29 05:52

Морално ве поддржувам,бидејќи финансиски не можам-односно немам-но можам ако отворите телефонса број да учествувам со минимална сума,тоа би било корисно и би учествувале повеќе луѓе односно и тие што имаат помалку-Ви посакувам успешна петиција...

Gostin

#3

2013-04-29 07:35

Срамота е во 21ви век сеуште да имаме села кои немаат асфалтирани улици, вода, струја...
Македонија е мала земја и срамота е да имаме макар и едно сокаче неасфалтирано, а камоли пат кој води кон манастир!

Ova mislenje e otstraneto od avtorot na ovaa peticija (Show details)

2013-04-29 08:24


брежанец-од ДЕБАРЦА

#5 Tema

2013-04-29 10:17

Napiši komentar...Да се собереме што повеќе и да е поддржиме петицијава,без разлика од каде сме,од кое село или град.Ги повикувам сите пријатели на с.БРЕЖАНИ да е поддржат петицијава.Заедно можеме све.Делата победуваат беше изборната програма на новиот градоначалник на ДЕБАРЦА.Па искрено се надевам дека делата ќе победат и за с.БРЕЖАНИ.И таму имат духовно светилиште каде се собираат луѓе не само од брежани ,да го посетат манастирот св.петар и павле.НЕКА СВ.ПЕТАР И ПАВЛЕ ИМ ПОМОЖАТ НА СИТЕ И НА ЛОКАЛНАТА САМОУПРАВА НА ДЕБАРЦА!АМИН!!!!

Gostin

#6

2013-04-29 11:31

Bi trebalo i potrebno e da ima asfalt sekade po selata. sega vo ova vreme e stramota da nema asfalt i struja sega e 21 vek.

Ova mislenje e otstraneto od avtorot na ovaa peticija (Show details)

2013-04-29 14:18Gostin

#8

2013-04-30 05:35

Bravo za akcijava kolku sto znam jas brezanici ja podza vo najgolem broj ovaa vlast !!!

Gostin

#9

2013-05-01 09:27

brezani i manastirot sv.petar go zasluzuvaat toa i noviot gradonacalnik treba pod hitno da se zazeme za toj pat da se napravi!!!

Gostin

#10 OSTAVETE EDAN POTPIS

2013-05-01 13:49

ZA NASE DOBRO E NIE AKO NE BARAME NIKOJ OD STRANA NE BARA ZA NAS


Gostin

#11

2013-05-01 19:20

potponoste ve pravo.gradonacalnikot treba da gi spreovede svojot dolznost ednakov za site naseleni mesta vo opstinata.

Gostin

#12

2013-05-01 20:35

super ideja
debrcki komita

#13 bravoooooo

2013-05-01 22:39

Barajte brezanci sega vasite se na vlast ne samo da vikate ura

Gostin

#14

2013-05-02 05:49

Aco samo napred brezanci neka zazivejemalku debarca.

Gostin

#15

2013-05-02 20:42

Vo koj vek ziveeme so pat neasfaltiran???

Gostin

#16

2013-05-03 16:30

Se moli gradonachalnikot da go asfaltira patot do ova sveto mesto.

Gostin

#17

2013-05-03 17:25

de de poleka luge.ke bidit sve.delata pobedvat sekade.ke pobedat i vo brezani.ovaja vlast ne e samo za glasoj?rabotit za narod !!!!!kako taka ke ostajt manastir otsecen ,od vlast zaboraen?znat tie sto prat ,ke bidit sigurno.e ako ne????......neznam!!!!se nadevam nema da e ;NE'.

Gostin

#18

2013-05-03 21:06

Bravo brezanciPaid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook