ПЕТИЦИЈА ДО ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ

 

ПЕТИЦИЈА ДО ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ

 

Ние народот ве повеикуваме да се дистанцирате од фамилијарната мафијашка структура во вашата партија. Мијалков и неговиот братучед што беше премиер премногу ги закрвавија рацете за сеуште да бидете неми и слепи кон сето тоа. Затоа ве повикуаме јавно, недвосмислено да се дистанцирате од овие монструми и окрутни криминалци. Ако се плашите ние ви ја нудиме нашата заштита, имаме искуство 11 години се бориме со тие пореметени будали и ќе ве заштитиме и вас и вашите. 


Игор Горан Ѓорѓиевски    Kontaktiraj go avtorot na peticijata

Potpiši ja ovaa Peticija

By signing, I authorize Игор Горан Ѓорѓиевски to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@peticije24.net to your address book or safe senders list.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook