Петиција за спроведување на попис во општина Куманово со цел на укинување на двојазичност во општината

Statistika

DatePotpisi
2019-02-12 1
2019-02-11 1
2019-02-10 5
2019-02-09 1Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook