Najnovi Peticii

PotpisiIme na peticijataKreirano
51 Флексибилно работно време од 07:00/09:00 - 15:00/17:00 2017-06-22
173 PROMENA NA ZAKONOT ILI UKINUVANJE NA IZVRSITELITE POD HITNO. 2017-06-09
1 725 Фатиме Фетаи како предлог за Јавен Обвинител на Р.Македонија 2017-06-08
8 ПЕТИЦИЈА ДО ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ 2017-04-28
5 promena na rabotno vreme za prznici vo Skopje citymall 2016-12-15
165 Petíció a kézműves törvény kidolgozásáért 2016-05-23
3 Za ukinuvanje na 33% 2016-05-01
10 Марио Арангеловски да ја претставува Македонија на ESC 2017! 2016-01-26
92 Петиција за заштита на обичниот граѓанин од презадолжувања 2015-12-23
1 322 ПЕТИЦИЈА ЗА ИТНО РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ЗАГАДУВАЊЕТО ВО ОПШТИНА БИТОЛ... 2015-12-11
326 Да се врати К-15 на телевизија 2015-11-26
144 За Ново и модерно ОУ во населба Хиподром (Zatvoreno) 2015-11-22
6 423 ОТВОРЕНО ПИСМО НА ЕВРОПСКИТЕ ПИСАТЕЛИ 2015-10-26
39 DA FORMIRAME POLITICKA PARTIJA KOJA KE SE BORI ZA SOJUZ SO RUSIJA 2015-06-03
21 Петиција за основање „Animal Police“ во Република Македонија! 2015-01-16
3 Da se otvori nova kladilnica vo Hipodrom 2014-12-07
80 Дали сте за изградба на ново основно училиште во населба Хиподром (Zatvoreno) 2014-11-29
43 Против дискриминација во училиштата ! 2014-11-11
5 PETICIJA PROTIV FABRIKA ZA AKUMULATORI TOPILNICA PROBISTIP 2014-11-10
357 ПЕТИЦИЈА: НЕ ЗА ЧЕЛИЧАРНИЦА ВО ПРОБИШТИП 2014-11-09
0.00483