Nie obezbeduvame besplaten hosting za internet peticii. Kreirajte profesionalna internet peticija koristejki gi našite mokni uslugi. Našite peticii se spomnuvaat na mediumite sekojdnevno, taka što kreiranje peticija e odličen način da bidete zabeležani od javnosta i donesuvačite na odluki.

Započni peticija | Logiraj se

PotpisiIme na peticijataKreirano
15 474 ДА СЕ УКИНЕ ЕКСТЕРНОТО ТЕСТИРАЊЕ ВО 2013 2013-04-12
6 423 ОТВОРЕНО ПИСМО НА ЕВРОПСКИТЕ ПИСАТЕЛИ 2015-10-26
6 060 И НИЕ СТУДЕНТИТЕ САКАМЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ ! 2012-10-20
3 784 Petition to UNESCO - Against Discrimination of Macedonian Language 2010-11-16
3 037 ПЕТИЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА МАКЕДОНСКИОТ ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИТЕ 2013-03-16
1 729 ДА СЕ УКИНИ ДОДАДЕНАТА МОЌ НА ПОТРОШЕНАТА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 33 2013-03-16
1 725 Фатиме Фетаи како предлог за Јавен Обвинител на Р.Македонија 2017-06-08
1 709 Bitola saka cist vozduh 2014-09-04
1 322 ПЕТИЦИЈА ЗА ИТНО РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ЗАГАДУВАЊЕТО ВО ОПШТИНА БИТОЛА 2015-12-11
1 160 Барање од моторџиите во Македонија 2011-09-29
928 Стоп за сапунските серии! 2013-02-12
695 АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ ДА ГО ОДБРАНИ СКОПЈЕ 2013-04-09
357 ПЕТИЦИЈА: НЕ ЗА ЧЕЛИЧАРНИЦА ВО ПРОБИШТИП 2014-11-09
342 ПЕТИЦИЈА ПРОТИВ НАПЛАТА НА ПАРКИНГ НА ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ ВО КОЧАНИ 2014-06-02
326 Да се врати К-15 на телевизија 2015-11-26
282 СЛОБОДА ЗА НОВИНАРОТ ТОМИСЛАВ КЕЖАРОВСКИ! 2013-05-30
252 ЗАЕДНО ПРОТИВ МАНИПУЛАЦИИТЕ СО ХРАНАТА! 2013-03-08
247 Асфалтирање на патот до манастирот СВ.Петар и Павел во с.Брежани 2013-04-28
223 Архитектонски Факултет да создаде литература на македонски јазик 2013-11-04
190 ВРАЌАЊЕ НА ПРСТЕНОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ВО МАКЕДОНИЈА 2013-05-04